Senior General Ledger Accountant NL

Senior General Ledger Accountant NL

Senior General Ledger Accountant NL 1920 1080 Sparck Technologies

Senior General Ledger Accountant NL
32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons Finance Team. Ben jij goed met cijfers en ben jij analytisch ingesteld? Houd je overzicht in een dynamische omgeving? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Jouw functie

Sparck is een dynamisch en toonaangevende organisatie die volop in ontwikkeling is, net als onze Finance afdeling. Met een dynamisch en toegewijd team streven we ernaar om innoverende oplossingen te bieden die bijdragen aan het succes van onze klanten. Als Senior General Ledger Accountant zijn we op zoek naar een gedreven medewerker die de internationale financiële administratie van onze productlijnen professioneel voert en ondersteunt in management & financiële rapportages.

De verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het voeren van de administratie van de buitenlandse entiteiten en de Nederlandse werkmaatschappij;
 • Het consolideren van de diverse administraties en elimineren van groepstransacties;
 • Je bent de contactpersoon van buitenlandse administratiekantoren en accountants;
 • Adviseert (gevraagd en ongevraagd) de organisatie met betrekking tot Financiële huishouding;
 • Ondersteuning van de Manager Finance & Accounting op financiële onderwerpen.

Naast jouw ervaring als Senior General Ledger Accountant en het werken met financiële doelstellingen, kijk je ook naar de manier van werken en de werkprocessen. Je geeft duiding aan de cijfers, hoe deze zijn opgebouwd en vertaalt deze naar bruikbare management informatie. Je kunt meedenken en invulling geven aan financiële vraagstukken.

Je rapporteert aan de Manager Finance & Accounting. Samen met 5 collega’s zorgen jullie voor de verdere ontwikkeling, professionalisering en positionering van de afdeling Finance binnen Sparck Technologies.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

Als enthousiaste Senior General Ledger Accountant ga je uitdagingen aan en onderschrijft onze strategische doelen van groei en professionaliteit. Je bent standvastig en laat jij je niet snel uit het veld slaan. Ervaring als Senior General Ledger Accountant heb je bijvoorbeeld opgedaan bij een internationaal productiebedrijf of bij een administratie-/accountantskantoor. Je schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus, bent analytisch sterk, nauwkeurig en je hebt een proactieve houding. De functie is een volgende stap in je carrière.

En dat vul je nog eens aan met:

 • HBO werk- en denkniveau in Finance, Accounting of een vergelijkbare richting;
 • 2 jaar ervaring in een soortvergelijkbare functie of min. 3 jaar relevante ervaring bij een administratie-/accountantskantoor;
 • Je bent gestructureerd, je hebt oog voor detail en bent stressbestendig;
 • Je beschikt over goed zakelijk inzicht, bent initiatiefrijk en energiek en hebt affiniteit met commercie.
 • Goede kennis van uitgebreide financiële administratie en fabrieksboekhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van ons bedrijf. Wij hebben een (internationale) groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa, Noord Amerika en APAC de komende jaren verder uitbouwen.

Wat bieden wij

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar het komt niet automatisch. Daarom vinden we het erg belangrijk om te blijven investeren in onze mensen. Als jij meedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door ons beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond.

Geïnteresseerd

Kom je graag de afdeling Finance als Senior General Ledger Accountant versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com of neem telefonisch contact op met de afdeling HRM. Kijk voor meer informatie op onze website: www.sparck-technologies.com.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language