Sales & Service Support (NL)

Sales & Service Support (NL)

Sales & Service Support (NL) 150 150 Sparck Technologies

SALES & SERVICE SUPPORT
(NL)

Eén van onze Sales & Service Support medewerker zet zijn ambities voort, maar buiten Sparck. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een klantgerichte teamspeler? Neem jij als persoon graag het voortouw en houd je overzicht in een dynamische omgeving? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Jouw functie

Als Sales & Service Support medewerker ben jij het aanspreekpunt voor alle Sales en Service gerelateerde vraagstukken, zowel intern als extern. Service staat bij jou hoog in het vaandel en klantgericht werken is dan ook jouw kracht. Jij neemt je verantwoordelijkheden en laat ownership zien. Je kan goed schakelen en weet snel je weg te vinden naar de juiste oplossing binnen de organisatie. In deze functie maak je de verbinding tussen Techniek, Supply Chain Solutions, Sales en Service.

We zoeken iemand die het een uitdaging vindt onze flexibiliteit te verhogen en die zich bezighoudt met efficiency en standaardisatie. Iemand die graag samenwerkt om de juiste balans te vinden. Daarnaast vind je het niet erg om flexibele werktijden te hanteren. Je zult je bezighouden met vraagstukken van externe partijen, klanten en collega’s, aanvullen van onze spares magazijnen, orders verwerken en versturen, transportoffertes aanvragen en organiseren. Daarnaast willen we onze processen verbeteren, met als resultaat dat deze beter aansluiten op de veranderende markt waarin wij opereren. Een proactieve, positieve en open houding helpt je bij het uitvoeren van je takenpakket. Je bent communicatief goed onderlegd, accuraat, klant- en samenwerkingsgericht. Je presteert goed onder druk in een internationale organisatie.

Plaats in de organisatie

Als Sales & Service support medewerker maak je deel uit van de afdeling Sales & Service Support, een team bestaande uit nu nog 3 medewerkers. Je rapporteert aan de Teammanager van de afdeling Sales & Service Support. Jouw taken zullen hoofdzakelijk gericht zijn op de service organisatie, maar je zult ook taken van mede-teamleden moeten kunnen oppakken om zo de continuïteit van de werkzaamheden op de afdeling te kunnen waarborgen.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

Als Sales & Service Support medewerker kun je uitstekend prioriteiten stellen, overzicht houden en snel schakelen. Tevens ben je een nuchtere aanpakker die voor resultaat gaat.

En dat vul je nog eens aan met:

  • MBO+ /HBO werk- en denkniveau, affiniteit met logistiek en techniek;
  • Je communicatie is helder en krachtig. Je bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen;
  • Je bent gestructureerd, je hebt oog voor detail en bent stressbestendig;
  • Je bent zowel klant- als kwaliteitsgericht;
  • De normale MS Office applicaties ken je door en door daarnaast heb je kennis en ervaring met Microsoft Dynamics;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je zo snel mogelijk artikelen in een exact op maat gemaakte verpakking? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van ons bedrijf. Wij hebben een internationale groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa en Noord-Amerika de komende jaren verder uitbouwen.

Geïnteresseerd

Voor meer informatie over de functie neem contact op met de afdeling HRM, telefonisch bereikbaar op 0512-589300. Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als Sales & Service Support medewerker binnen een innovatief bedrijf. Aarzel dan niet en stuur jouw gegevens naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com

We zien je reactie graag tegemoet!

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language