• Packaging by Quadient is now Sparck Technologies. Learn more.

Real-time PLC programmeur

Real-time PLC programmeur

Real-time PLC programmeur 150 150 Sparck Technologies

REAL-TIME PLC PROGRAMMEUR

Jouw functie

Sparck Technologies (voorheen Quadient Technologies) is volop in ontwikkeling, net als onze Engineering afdeling. Vanwege toekomstige ontwikkelingen en het steeds groter wordende aantal geïnstalleerde machines, zoeken wij uitbreiding van ons Engineering team. Wij zijn op zoek naar een gedreven real-time PLC programmeur die ons gaat helpen met het vormgeven van nieuwe machines en het onderhouden van de bestaande machines. Naast jouw ervaring als programmeur van machinebesturingen, heb je ook affiniteit met hardware en mechanische constructies. Je bent werkzaam op de afdeling Engineering, maar hebt ook nauw contact met collega’s van de afdelingen Service en Operations bij de introductie van nieuwe producten en vragen uit het veld. Samen met je collega software engineers, ontwikkel je software in een digital twin (simulatie) omgeving, om het daarna in een echte machine in onze prototype hal te integreren.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

De enthousiaste real-time PLC programmeur gaat uitdagingen aan en onderschrijft onze strategische doelen van groei en professionaliteit. Je bent te kenmerken als “zelfredzaam en eigenzinnig” zonder daarbij het belang van de stakeholders uit het oog te verliezen. Bovendien ben je resultaatgericht en laat jij je niet snel uit het veld slaan. Ervaring als programmeur heb je bij voorkeur opgedaan bij een productie- of ontwikkelingsbedrijf (machinebouwer). Je bent accuraat en schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus.

En dat vul je nog eens aan met:

  • Ervaring / affiniteit met real-time machine besturingen in PLC omgevingen (wij gebruiken Beckhoff);
  • Beheersing van de programmeertalen ‘Structured text’ en C++;
  • Een afgeronde HBO opleiding richting mechatronica/elektronica/software/industriële automatisering;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereid tot reizen bij het integreren van je nieuwe software of bij incidenteel ondersteunen van service in het veld;
  • Het zijn van een teamspeler.

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je zo snel mogelijk artikelen in een exact op maat gemaakte verpakking? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van ons bedrijf. Wij hebben een internationale groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa en Noord Amerika
de komende jaren verder uitbouwen.

Wat bieden wij

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar het komt niet automatisch. Daarom vinden we het erg belangrijk om te blijven investeren in onze mensen. Als jij meedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door ons beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond.

Kom je graag de afdeling Engineering versterken? Stuur dan je motivatie en uitgebreide CV naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com. Kijk voor meer informatie over onze machines en Sparck Technologies op onze website: www.sparcktechnologies.com.

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language