• Packaging by Quadient is now Sparck Technologies. Learn more.

Projectmanager Microsoft Dynamics 365

Projectmanager Microsoft Dynamics 365

Projectmanager Microsoft Dynamics 365 150 150 Sparck Technologies

Projectmanager
Microsoft Dynamics 365
(parttime 20 uur/week)

Jouw functie

Sparck Technologies (hiervoor Quadient Technologies) is volop in ontwikkeling, net als onze IT afdeling. Vanwege de overgang naar een nieuw CRM en ERP pakket, Microsoft Dynamics 365, zoeken wij uitbreiding van ons IT team. Wij zijn op zoek naar een gedreven PROJECTMANAGER, die ons gaat helpen met het implementeren van het nieuwe systeem. Naast jouw ervaring als projectmanager, heb je ook Microsoft Dynamics installaties gedaan bij een internationaal bedrijf. Je adviseert het management over de mogelijkheden, de inrichting en de manier van werken. Je rapporteert aan de IT Manager, maar hebt nauw contact met de gebruikers, om te beginnen de Sales, Service en Marketing afdeling. Je bent een stevige discussiepartner bij strategische vraagstukken en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

De enthousiaste Projectmanager gaat uitdagingen aan en onderschrijft onze strategische doelen van groei en professionaliteit. Je bent te kenmerken als een “self starter” zonder daarbij het belang van de stakeholders uit het oog te verliezen. Bovendien ben je standvastig en laat jij je niet snel uit het veld slaan. Je bent resultaatgericht. Ervaring als Projectmanager heb je bij voorkeur opgedaan bij een internationaal productiebedrijf (machinebouwer) of bij een complexe internationale organisatie. Je bent accuraat en schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus.

En dat vul je nog eens aan met:

  • Ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics 365 CRM/ERP systemen;
  • Minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager
  • Een afgeronde HBO opleiding richting IT;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig in het Noorden van Nederland;
  • Het zijn van een teamspeler en ketendenker;

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. Sinds 1924 zitten innoveren en verbeteren in de genen van ons bedrijf. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Wij hebben een internationale groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa en Noord Amerika de komende jaren verder uitbouwen.

Wat bieden wij

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar het komt niet automatisch. Daarom vinden we het erg belangrijk om te blijven investeren in onze mensen. Als jij meedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door ons beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond.

Kom je graag de afdeling IT als Projectmanager (dit mag ook vanuit een ZZP-constructie) versterken? Stuur dan je motivatie en uitgebreide CV naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com. Kijk voor meer informatie op onze website: www.sparck-technologies.com.

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language