• Packaging by Quadient is now Sparck Technologies. Learn more.

Monteur CVP

Monteur CVP

Monteur CVP 150 150 Sparck Technologies

MONTEUR CVP

Sparck is nog steeds opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde CVP monteurs. De afgelopen maanden heeft Sparck al een aantal enthousiaste en gemotiveerde CVP monteurs geworven, en dankzij de snelle groei blijven we op zoek naar monteurs die het team willen komen versterken!

Houd jij ervan om je bezig te houden met het assembleren en het monteren van modules op mechanisch en elektrotechnisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als CVP monteur ben jij verantwoordelijk voor het bouwen van mechatronische modules voor de CVP machine met behulp van werkinstructies. De CVP is een automatische verpakkingsmachine die pakketten geheel op maat verpakt. Je voert montagewerkzaamheden uit aan modules op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Als monteur werk je in een team waar kennis en ervaringen worden gedeeld om je zo wegwijs te maken in de machine. Tevens draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek en is naleving van de veiligheidsvoorschriften voor jou vanzelfsprekend.

Wat vragen we?

We zoeken een monteur met een pro- actieve houding en die zich bezig houdt met innovatie.

Je bent een doener en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten die je behaalt, zodat je collega’s zonder problemen de modules van de machine verder kunnen samenstellen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk- en collegiaal bent! Bovendien ben je zelfstandig en kritisch op kwaliteit. Dit vul je nog eens aan met:

 • Een technisch- (mechatronisch) MBO diploma, richting machinebouw of werktuigbouw;
 • Of werkervaring als assemblagemedewerker in de machinebouw;
 • Je hebt geen problemen met het lezen van tekeningen.

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je snel meer dan duizend Webshop orders in een op maat gemaakte doos? En hoe maak je binnen een half uur honderden brieven verzendklaar? Wereldwijd werken onze ruim 300 medewerkers iedere dag aan de oplossingen voor deze vragen. Sinds 1924 zitten innoveren en verbeteren in de genen van ons bedrijf. De wereld van Sparck is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost, frankeren, het vullen en openen van enveloppen en logistiek management van documenten.

Dit verdien je bij Sparck

Als gewaardeerde medewerker bij Sparck wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond;
 • De mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door diverse training- en opleidingsmogelijkheden te bieden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 netto tot 50 kilometer woon-werkafstand (retour);
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een bepaalde tijdscontract van 1 jaar en bij goed functioneren wordt het omgezet naar vast contract;
 • 27 vrije dagen + 13 ADV dagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;
 • Iedere maandag en woensdag gratis fruit.

Ben jij de monteur die wij zoeken en wil jij in een jong, dynamisch en gemotiveerd team werken? Reageer dan door je motivatie en CV te sturen naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com.

We zien graag je reactie tegemoet!

Zie hier hoe onze CVP automatische verpakkingsmachine werkt.

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language