• Packaging by Quadient is now Sparck Technologies. Learn more.

IT Specialist

IT Specialist

IT Specialist 150 150 Sparck Technologies

IT SPECIALIST

Jouw functie

Sparck Technologies (hiervoor Quadient Technologies) is volop in ontwikkeling, net als onze IT afdeling. Vanwege doorstroming op de afdeling zoeken wij een IT specialist die ons team komt versterken. In de functie van IT specialist werk je met de moderne technieken zoals virtualisatie (op basis van VMWare), Microsoft 365, back-up in de cloud en state-of-the-art firewalls. Je werkt samen in een klein team waarbij jij verantwoordelijk bent voor Windows 2019 servers, firewalls, VPN verbindingen en storage systemen.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

Je stapt net uit de schoolbanken met een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting IT, maar een andere HBO opleiding met een grote IT component is ook voldoende. Je hebt gevoel voor techniek en bent klaar om te gaan werken op een IT afdeling van een internationaal bedrijf. Je gaat uitdagingen niet uit de weg, bent leergierig  en proactief.

Dit vul je aan met een grote mate van enthousiasme en een sterke persoonlijkheid.

Je krijgt de mogelijkheid de nodige trainingen te volgen, maar je zult ook veel kennis op doen door ‘Learning on the job’ onder begeleiding van je voorganger. Aan jou de uitdaging om met de opgedane kennis er voor te zorgen dat de IT systemen altijd beschikbaar zijn en passen bij de behoeften van Sparck Technologies.

Spreekt dit je aan en wil je aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf?

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van ons bedrijf. Wij hebben een internationale groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa en Noord Amerika de komende jaren verder uitbouwen. Op dit moment werken bij ons 250 medewerkers in Drachten, 30 medewerkers internationaal en 50 medewerkers via uitzenden of detachering.

Wat bieden wij

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar het komt niet automatisch. Daarom vinden we het erg belangrijk om te blijven investeren in onze mensen. Als jij meedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door ons beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond.

Kom je graag de afdeling IT als IT specialist versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar recruitment@sparcktechnologies.com. Kijk voor meer informatie op onze website: www.sparcktechnologies.com.

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language