• Packaging by Quadient is now Sparck Technologies. Learn more.

Business Controller

Business Controller

Business Controller 150 150 Sparck Technologies

Business Controller

Jouw functie

Onze dynamische, toonaangevende organisatie is volop in ontwikkeling, net als onze financiële afdeling. Vanwege de internationale groei van onze organisatie zoeken wij uitbreiding van ons financiële team. Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven BUSINESS CONTROLLER die de internationale financiële administratie van onze productlijnen professioneel voert en ondersteunt in management & financiële rapportages. Naast jouw ervaring als controller en het werken met financiële doelstellingen, kijk je ook naar de manier van werken. Je geeft duiding aan de cijfers, hoe deze zijn opgebouwd en vertaalt dat naar bruikbare management informatie. Je maakt periodieke rapportages (US, EU) en licht deze toe aan het management en bespreekt deze met het commercieel team. Je kunt meedenken en invulling geven aan commerciële vraagstukken en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je rapporteert aan de Manager Accounting. Samen met 7 collega’s zorgen jullie voor de verdere ontwikkeling, professionalisering en positionering van de afdeling Finance binnen Sparck Technologies.

Dit breng je mee naar Sparck Technologies

De enthousiaste Controller gaat uitdagingen aan en onderschrijft onze strategische doelen van groei en professionaliteit. Je bent standvastig en laat jij je niet snel uit het veld slaan. Ervaring als Controller heb je bijvoorbeeld opgedaan bij een internationaal productiebedrijf of bij een complexe internationale organisatie. Je hebt een ondernemende pioniersgeest en schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus. Je bent analytisch sterk en hebt een proactieve houding. De functie is een volgende stap in je carrière.

En dat vul je nog eens aan met:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Een afgeronde HBO opleiding richting Business Control of Bedrijfseconomie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Het zijn van een teamspeler en ketendenker;
  • Ervaring met ERP systemen;
  • Je beschikt over goed zakelijk inzicht, bent initiatiefrijk en energiek en hebt affiniteit met commercie.

Jouw werkomgeving

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van Sparck Technologies is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien wij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van ons bedrijf. Wij hebben een (internationale) groeiambitie en zullen onze positie op het gebied van pakketpost in Europa en Noord Amerika de komende jaren verder uitbouwen.

Wat bieden wij

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar het komt niet automatisch. Daarom vinden we het erg belangrijk om te blijven investeren in onze mensen. Als jij meedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door ons beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond.

Kom je graag de afdeling Finance als Business Controller versterken? Stuur dan je motivatie en uitgebreide CV naar recruitment.nl@sparcktechnologies.com. Kijk voor meer informatie op onze website: www.sparck-technologies.com.

Apply now

If you want to be part of a highly motivated, energetic team that is changing the packing automation industry, please send in your motivation letter and resume.

Select your location/language